Korpa

Vaša korpa je prazna!

Povratak u prodavnicu

O nama

DINEA d.o.o. je veleprodaja kancelarijskog materijala, školskog pribora i promotivnih artikala. Poslujemo iz sopstvenog veleprodajnog centra u Novom Pazaru. U našem asortimanu se nalaze artikli renomiranih svetskih proizvođača.

Naša firma je vaš pouzdan partner za nabavku vrhunskog školskog, kancelarijskog i reklamnog materijala. Sa širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljavaju sve vaše potrebe, posvećeni smo pružanju najboljih proizvoda i usluga kako biste postigli svoje ciljeve i ostvarili uspeh.

Školski materijal: Obezbedite svojim đacima i studentima najbolje alate za učenje. Naša kolekcija obuhvata sve, od olovaka, hemijskih, bojica i tempere, do svesaka, blokova i rančeva. Potrudili smo se da ponudimo proizvode koji su bezbedni, pouzdani i istovremeno inspirišu kreativnost.

Kancelarijski materijal: U modernom poslovnom svetu, efikasnost je ključ uspeha. Naša paleta kancelarijskog materijala pomoći će vam da organizujete svoje radno okruženje i povećate produktivnost. Pronaći ćete sve od osnovnih kancelarijskih potrepština, kao što su papiri, fascikle i selotejp, do sofisticiranijih rešenja poput multifunkcionalnih štampača i skenera.

Reklamni materijal: Pokažite svoju jedinstvenost i privucite pažnju kupaca sa našim širokim izborom reklamnog materijala. Bilo da planirate promotivne kampanje, sajmove, ili jednostavno želite istaknuti vašu prisutnost na tržištu, nudimo vam personalizovane proizvode kao što su olovke, šolje, majice i kalendari.

Naš tim stručnjaka će vam pružiti podršku i savete u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe. Kvalitet, brza isporuka i konkurentne cene su ono što nas izdvaja od drugih. Budite korak ispred konkurencije uz našu bogatu ponudu školskog, kancelarijskog i reklamnog materijala. Zajedno gradimo uspešne priče!

Cilj našeg poslovanja je da kvalitetnim pristupom i vrhunskim robnim markama postanemo Vaš nezamenjivi dobavljač. Poštenim odnosom prema tržištu, uz savremena tehnološka i logistička rešenja garantujemo kvalitetnu uslugu našim kupcima.

Naša misija je i dalje jačanje aktivnosti u veleprodaji sarađujući sa značajnim domaćim i inostranim proizvođačima. Planovi za budućnost, pored razvoja Internet prodaje, podrazumevaju usavršavanje dosadašnjeg poslovanja i pomeranje granica u sektoru trgovine školskom i kancelarijskom opremom.


Puni naziv:PRIVREDNO DRUŠTVO DINEA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVI PAZAR
Skraćeni naziv:DINEA DOO NOVI PAZAR
Adresa:NJEGOŠEVA C/1
Pošta i mesto:36300 NOVI PAZAR
Matični broj:20695188
PIB:106864351
Tekući računi:
Komercijalna banka A.D .- Beograd205-0000000185935-33
Halkbank A.D. – Beograd155-0000000031787-97
Banca Intesa A.D.- Beograd160-0000000462323-13
Pravni oblik:Društvo sa ograničenom odgovornošću
Datum osnivanja:6.12.2010.
Delatnost:Nespecijalizovana trgovina na veliko

Ponedeljak
8:30 am – 4:00 pm
Utorak
8:30 am – 4:00 pm
Sreda
8:30 am – 4:00 pm
četvrtak
8:30 am – 4:00 pm
Petak
8:30 am – 4:00 pm
Subota
8:30 am – 4:00 pm
Nedelja
Closed

Korpa

Vaša korpa je prazna!

Povratak u prodavnicu