Korpa

Vaša korpa je prazna!

Povratak u prodavnicu

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova je od najvećeg značaja za naše preduzeće. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa DINEA doo usklađene sa propisima Republike Srbije.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail. DINEA doo ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Prihvatanjem ovih Uslova dajete izičit pristanak tj. saglasnost da DINEA doo, povezana lica i njeni poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke u svrhu brige o kupcima i marketinga, kao i praćenja preferencija — potreba potrošača, kako bi DINEA doo ocenila da li ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i proizvoda. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa DINEA doo. Svi zaposleni Internet sajta DINEA doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta. Potrošače koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što će poslati e-mail na adresu office@dineadoo.com.

DINEA doo preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

DINEA doo preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke DINEA doo bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. DINEA doo nikada neće namerno uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Korpa

Vaša korpa je prazna!

Povratak u prodavnicu